Søndagsmøder

Vi holder søndagsmøde i Juelsminde hallerne. ca. hver anden søndag. Her er alle velkomne til at komme og lovsynge Gud, takke ham for vores liv og få god undervisning ud fra Bibelen, som er Guds troværdige Ord. Der er også altid mulighed for at få forbøn. Gud er god. Han vil altid hjælpe os med at finde svar og få løst vores problemer.

Venskabsgruppe

Kristus for alle er et fællesskab, der mødes både om søndagen og i hverdagen. Vores personlige tro vokser i takt med den ”åndelige føde” vi får. I cellegruppen mødes vi ugentlig og deler liv med hinanden, får opmuntring fra Guds Ord, hvor der ofte undervises ud fra forskellige temaer, og vi beder for hinanden. Velkommen til at være med i fællesskabet, som slutter af med kaffe og frugt.

Børn & Unge

Guds rige hører børnene til. Derfor er det forældre og kirkens ansvar at vise børn og unge Guds kærlighed til dem ud fra Guds Ord og i handling. Til hvert søndagsmøde i Juelsminde hallernernes foredragslokale, er der børnekirke under talen. Her leger vi, hører historier fra Bibelen og laver forskellige kreative aktiviteter. 

Internationalt Venskab

KABU (Kristus for Alle Børn & Unge) arrangerer Internationalt Venskab. Her lærer vi børn og unge at tage os af hinanden ud fra næstekærlighedsbuddet: Elsk din næste, som dig selv. Det gør vi i praksis ved at invitere til Internationalt Venskab 5 lørdage om året. Vi mødes på Juelsminde Skole, hvor vi har fællesskab med hinanden gennem kreative aktiviteter, ved at lave mad til den fælles internationale buffet, og gennem leg, sang og dans. Vi mødes i respekt for hinandens kulturer, hvor vi hver især kan bidrage med noget godt til fællesskabet.

CampJ2020-2

KABU´s FAMILIELEJR

Vi glæder os til 5 dages sommerferie. Vi skal nyde fællesskabet med hinanden, opleve naturen, spille fodbold og rundbold,  lave bålhygge med snobrød og meget mere.
På lejren vil vi også mødes om vores tema:
Hver formiddag vil vi synge sammen og høre fortællinger fra Bibelen og derefter gå i  mindre aldersgrupper. Børn og juniorer laver forskellige kreative workshops med hjælp fra ledere og teenagerne. 

Program kommer senere…