Om os

Hvem er vi?

Torben og Britta Thomsen er pastorpar på 12. år for Kristus for Alle. Parret har 6 børn i alderen 9-22 år. Torben er til hverdag direktør i eget it-firma Collectaz og er i fritiden pastor for menigheden.
Britta er læreruddannet, husmor, deltidsansat som børne- og ungekonsulent for Landsforeningen af Kristne Ungeforeninge(LFKU) som den selvstændige forening KABU (Kristus for Alle Børn & Unge) er medlem af. Sammen deltager Torben og Britta i sparring og undervisning med pastorerne i Connections Danmark, som Kristus for Alle er en del af. Derforuden deltager parret i 4 bibelskoler om året, som også afholdes med Connections Danmark.

Ældsteråd

Ældsterådet er Kristus for Alles ledelse. Heri sidder 2 af lederne fra Bibel- og Missionscentret i Thisted, som var med til at grundlægge menigheden i 2007. Det er Debby Larsen og Claus Baunbæk. Desuden består ældsterådet af Ingrid & Klaus Schak og pastorparret Britta & Torben Thomsen.

Torben Thomsen

Torben er til hverdag direktør i eget it-firma Collectaz og er i fritiden pastor for menigheden.

Britta Thomsen

Britta er deltidsansat som børne- og ungekonsulent for Landsforeningen af Kristne Ungdomsforeninge(LFKU).

Klaus Schak

Klaus Schak er 53 år, gift med Ingrid og sammen har de 3 voksne børn. Klaus arbejder som chauffør og smed for KSM. Derudover er han formand for KABU (Kristus for alles Børne & Unge)

Claus Baunbæk

Claus Baunbæk er 49 år, gift med Hanne og sammen har de 4 børn, hvoraf to har stiftet familie. Claus har siddet med i ældsterådet i Bibel-og Missionscentret i over 12 år. Han er både elektronikmekaniker og folkeskolelærer og arbejder nu som chauffør.

Ingrid Schak

Ingrid Schak er 52 år, gift med Klaus og sammen har de 3 voksne børn. Ingrid arbejder som fex-jobber i en virksomhed, hvor hun er bogholder og kantinedame.

Debby Larsen

Debby Larsen er 61 år, gift med Johannes og de har 3 voksne børn, som er gift og har familier. Debby har i 15 år været en del af ledelsen i Bibel- og Missionscentret i Thisted, hvor hun også er medpastor. Debby er oprindeligt fra Sydafrika, og hun og Johannes har planer om snart at bosætte sig der igen.

Netværk

Kristus for Alle er en del af netværket af frikirker, der hedder Connections Danmark. Her mødes pastorerne til fælles sparing og undervisning og menigheden inviteres med til 3-4 årlige lørdagsbibelskoler rundt om i Jylland.

Reg nr. : 9124

Konto nr. : 0000259470