Britta og Torben Thomsen, Ingrid og Klaus Schak

Hvem er vi?

Kristus for Alle er en evangelisk frikirke, der blev stiftet i 2007 af Britta og Torben Thomsen. I 2021 blev Kristus for Alle en underafdeling af Bibel og Missionscentret, som vi fra start har kørt et tæt samarbejde med. 

Ledelsen

Kristus for Alle står under det åndelige lederskab og den juridiske bestyrelse i Bibel og Missionscentret.  
BM´s vedtægter, trosgrundlag og regnskab fremgår af Kirkeministeriets hjemmeside. Kristus for Alle ledes lokalt af et ældsteråd bestående af 4-6 medlemmer: 

Britta og Torben Thomsen

Torben og Britta blev gift i 1995. De har de 6 børn, 2 svigerbørn og 2 børnebørn. Til hverdag er Torben direktør i eget it-firma Collectaz. Siden 2007 har Torben været pastor for menigheden Kristus for Alle. Britta er læreruddannet og er deltidsansat som børne- og ungekonsulent for Landsforeningen af Kristne Ungdomsforeninger (LFKU) med arbejdsfelt i KABU (Kristus for Alle Børn & Unge) som de seneste år har haft mellem 60 og 100 medlemmer.

Claus Baunbæk

Claus Baunbæk er gift med Hanne og har 4 voksne børn. Claus har siddet med i ældsterådet i Bibel-og Missionscentret i over 14 år. Han er både elektronikmekaniker og folkeskolelærer og arbejder nu som chauffør.

Debby Larsen

Debby Larsen er oprindelig fra Sydafrika. Hun er gift med Johannes og de har 3 voksne børn. Debby er som medpastor en del af ledelsen i Bibel- og Missionscentret i Thisted. Hun har siddet i ældsterådet i Kristus for Alle siden stiftelsen i 2007.

Ingrid Schak

Ingrid Schak er gift med Klaus og sammen har de 3 voksne børn. Ingrid arbejder som flex-jobber i Kristus for Alle, hvor hun tager sig af behov i fællesskabet med praktisk og åndelig hjælp i hverdagen og til møder. Som ægtepar har de stået for ægteskabs/par-kursus.

Vi tror på...

Jesus døde på korset for at give alle mennesker muligheden for at omvende sig og modtage frelse.

At livets sande mening og frelse kun kan findes gennem troen på Jesus Kristus. 

Bibelen har den centrale plads og vi tror at hele bibelen er Guds Ord, og at den er sandhed for enhver, som tror.

Netværk

Kristus for Alle er gennem Bibel og Missionscentret en del af netværket af frikirker, der hedder Connections Danmark. Her mødes pastorerne til fælles sparing og undervisning og menigheden inviteres med til 3-4 årlige lørdagsbibelskoler.

Vil du vide mere?