Vision: 

Elsk Gud 

Elsk mennesker, 

Elsk Livet.

Britta og Torben Thomsen, Ingrid og Klaus Schak

Hvem er vi?

Kristus for Alle er en evangelisk frikirke, der blev stiftet i 2007 af Britta og Torben Thomsen. I 2021 blev Kristus for Alle en underafdeling af Bibel og Missionscentret, som vi siden oprettelsen har kørt et tæt samarbejde med. 

Ledelsen

Kristus for Alle står under det åndelige lederskab og den juridiske bestyrelse i Bibel og Missionscentret.  

BM´s vedtægter, trosgrundlag og regnskab fremgår af Kirkeministeriets hjemmeside.

Kristus for Alle ledes lokalt af et ældsteråd bestående af 4-6 medlemmer: 

 

 

Torben Thomsen

Torben er gift med Britta og sammen har de 6 børn fra 12 -24 år. Til hverdag er Torben direktør i eget it-firma Collectaz. Siden 2007 har Torben været pastor for menigheden Kristus for Alle.

Britta Thomsen

Britta er gift med Torben og sammen har de 6 børn. Britta er læreruddannet og er deltidsansat som børne- og ungekonsulent for Landsforeningen af Kristne Ungdomsforeninge (LFKU) med arbejdsfelt i KABU (Kristus for Alle Børn & Unge)som de seneste år har haft mellem 60 og 100 medlemmer.

Claus Baunbæk

Claus Baunbæk er gift med Hanne og sammen har de 4 børn, hvoraf to har stiftet familie. Claus har siddet med i ældsterådet i Bibel-og Missionscentret i over 14 år. Han er både elektronikmekaniker og folkeskolelærer og arbejder nu som chauffør.

Ingrid Schak

Ingrid Schak er gift med Klaus og sammen har de 3 voksne børn. Ingrid arbejder som flex-jobber i Kristus for Alle, hvor hvor hun tager sig af fællesskabets behov med praktisk og åndelig hjælp i hverdagen og til møder.

Debby Larsen

Debby Larsen oprindelig fra Sydafrika, er gift med Johannes og de har 3 voksne børn, som er gift og har familier. Debby har i 17 år været en del af ledelsen i Bibel- og Missionscentret i Thisted.

Netværk

Kristus for Alle er gennem Bibel og Missionscentret en del af netværket af frikirker, der hedder Connections Danmark. Her mødes pastorerne til fælles sparing og undervisning og menigheden inviteres med til 3-4 årlige lørdagsbibelskoler.